O nama

Restotan Satelit poseduje kartu pažljivo odabranih domaćih i inostranih pića. U klimatizovanoj sali koja broji sto mesta stručno i ljubazno osoblje pomoći će vam da se osećate što prijatnije.


image

Vrhunska hrana

image

Restoran satelit

image

Mesto za vaše proslave


U prekrasnom prirodnom ambijentu na starom putu Beograd - Novi Sad, negde na polovini, tačnije na izlazu iz Inđije prema Novom Sadu nalazi se čuveni restoran Satelit. Čuven je po tome što je prvih godina svoga postojanja akcenat stavljen na kvalitet usluge i nacionalnu kuhinju, međutim, taj period obeležen je i usponima i padovima da bi u proteklih 10 godina u mnogome izgubio svoj sjaj. Odenut u novo ruho decembra 2003. godine restoran Satelit je zasijao punim sjajom. Adaptacija restorana je urađena po najvišim evropskim standardima stavivši ga tako rame uz rame sa renomiranim svetskim restoranima. To je svakako rezultiralo vraćanjem poverenja u restoran kod samih gostiju i gotovo 100% popunjenosti kapaciteta kao i velikoj zlatnoj medalji na jubilarnom Međunarodnom sajmu turizma i ugostiteljstva održanog 2004 godine.

2012. godine restoran "Satelit" prolazi kroz još jedan proces unapređivanja enterijera, kadra i menija što ga postavlja u sam vrh ugostiteljske ponude u regionu.